Boycott Israel!!!


Boycott ISRAEL

Boycott ISRAEL

click here for further

here’s what we should do. it’s simple:
– list down 5 of the products from the list below that you are boycotting.
– then list down 5 of the products that you will try your best to boycott.
– finally list another 5 of the products that you find it hard to boycott.
– tag 5 others.

this tag is to get everyone to read the list below carefully and identify which products affects your life and the lives of the palestinians most! you can also compare your list with your friends and see: if they can boycott one product that you haven’t been boycotting, why can’t you start to boycott the product too?

5 products i’m boycotting

* Aqua
* Coca Cola
* Carrefour
* KFC
* Levi’s

5 Products i will start to boycott

* Fanta
* BreadTalk
* Nestle
* Unilever
* J.co

5 products that i find hard to boycott

* Arsenal FC
* Nokia
* Star TV
* Wings
* National Geographic

5 people i tag
1. Bhayuta
2. Nevar
3. Hikam
4. Fikri
5. Affan

About jupri supriadi

unzhur maa qaalaa walaa tanzhur man qaalaa

8 responses to “Boycott Israel!!!”

  1. swsn says :

    jupri makasih ya sudah mengerjakan PR saya…

  2. swsn says :

    aduh lupa…
    sebenarnya 5 produk itu jupri yg ngisi,
    bukan plek- semua di copy-paste.
    mungkin bisa di-edit, jup?

  3. salamic says :

    Kirain di copy paste langsung….
    maklum baru pertama kali.=)

  4. swsn says :

    assalam.
    jupri nanya y gimana caranya men-tag (ketika di-klik nama org itu, mk muncul halaman blog org trsbut) org?
    wah kalau di wordpress saya kurang tau jup.
    kalau di blogspot tau.
    mungkin bisa tanya yg sering nulis di wordpress.

  5. ardisaz says :

    Oh untuk nulis hyperlink
    ada kok di pilihannya, klo jupri nulis nama, di blok namanya, terus diklik insert link atau bisa pake alt+shift+A
    dicoba jup

  6. aghna says :

    busettt… bukan komentarin boycotnya malah komen masalah cara-cara ngetag

  7. mbyp says :

    walah, jupri ngetag ane gak bilang2 nih jup…
    caranya gimana nih tugas ane…
    oh ya..jupri udah libur kan??buka forum lagi jup, buka event calendar, di thread penting buat insan cendekia juga alumni…
    mohon konfirmasi jupri aja…

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google

You are commenting using your Google account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: